-Vart håller golflektionerna till?

Golflektionerna sker på Blixtorp Pay and Play bana i Varberg. Banan ligger i ett naturskönt område bara 3 km från Träslövsläge & 4 km från Apelviken. 

Jag önskar börja spela golf?

Håll utkik på min hemsida och instagram där finner du information kring Nybörjarkurser.
Nybörjarkurs består av 7,5 tim praktisk träning förlagd vid fem tillfällen på Blixtorpgolfbana med minimun 4 personer och max 8 personer. Om du önskar en privat nybörjarkurs består den av 4 tim praktisk träning förlagd på två tillfällen på Blixtorpgolfbana.

Ger du grupplektioner?

Självklart, kontakta mig och vi finner en bra lösning.

Är lektionspaketen personliga?

Lektionspaketen går givetvis att dela upp sinsemellan inom vänner och familj. Dock viktigt att jag blir meddelad vid bokning.

Vad innebär PGA Högre tränarutbildning?

PGA står för Professional Golfers´ Association. PGA of Sweden som grundades 1932, och är en organisation för PGA Professionals, Tränare och Spelare. PGA jobbar för golfsportens bästa genom att aktivt utveckla och stärka våra PGA Professionals.
PGA Svenska Högre Tränarutbildningen (HTU) är en tre årig utbildning innefattande 760 studietimmar.

Hur länge har du varit Qualified Trainee?

Jag började HTU våren 2021, Tränar Assisten Utbildning (TAU) gick jag 2020. Innan dess har jag varit ledare för juniorgolfträning i 10 år.

Vad har du för golferfarenhet?

Jag har spelat golf de senaste 25 åren och tävlat på klubb- och regional nivå. Mitt intresse de senaste fem åren har varit att finna bra tränare med pedagogiska och enkla tips som förenklar golfen mer än försvårar den för golfaren. Mina inspiratörer är Dan Whittaker, Manchester, som gett mig en fördjupad förståelse för golfens enkelhet. Krister Andersson, Borås GK, min mentor och bollplank. Emma Dantorp, Falkenberg Golf Academy, min mentor under utbildningen.